Kurs
   Aktuelt
   Om Skolemøte
Kurs 01 Lene Skovbo Heckmann
Skrevet av: , publisert 24.04.2019

 

Lene Skovbo Heckmann

Fra overflatekunnskap til dybdelæring

Heldagskurs

Kom å få kunnskap om og helt konkrete verktøyer om hvordan det kan arbeides med dybdelæring i praksis. Det er et stigende krav til hva elevene skal lære skolen i dag. Elevene må være motivert for egen læring, de må trenes i å tenke dypt over emner, utvikle gode læringsstrategier, kunne løse problemer og kunne reflektere over egen læring.

Elevenes mindset utgjør en sentral rolle. Carol Dweck, som er en ledende motivasjonsforsker har identifisert to typer av mindset: Et fiksert(fixed) og et dynamisk(growth), som har stor betydning for om elevene kan utnytte sitt læringspotensiale gjennom hele livet.

Målgruppe: Lærere i grunnskolen og videregående.

Lene Skovbo Heckmann er utdannet lærer og har arbeidet som lærer i flere år. I dag er hun selvstendig konsulent og eier av Kompetencehuset Heckmann (www.kompetencehusetheckmann.dk), som i hovedsak lager større prosessforløp på skoler og i kommuner i Danmark, Norge og Sydslesvig. Hun kan kombinere teori, forskning og praksis og er en etterspurt foredragsholder. Hun har utgitt flere praksisnære bøker blant annet «Det gode tankesæt» på forlaget Dafolo. Hun har også vært med på å lage små filmer om emnet. Se mer på: https://www.youtube.com/watch?v=CMRMWFBae9o

I 2012 var hun på Skolemøtet og holdt kurs i Klasseledelse for 300 fornøyde deltakere. Hun har holdt mange kurs i Norge og snakker et tydelig dansk.

[Gå tilbake]

 
Kontakt internettansvarlig | Designet og utviklet av www.minorg.no © 2024