Kurs
   Aktuelt
   Om Skolemøte
Kurs 02 og 03 Vidar Hansen
Skrevet av: , publisert 09.05.2019
Vidar Hansen

 

Magisk kommunikasjon

Halvdagskurs X 2

Vidar Hansen er tidligere politimann, og ekspert på å tyde menneskers kroppsspråk og ubevisste signaler. Han holder et spennende og svært aktuelt foredrag, med kroppsspråk og psykisk helse på agendaen. Hva forteller vi med kropp og mimikk uten å bruke ord? Hvorfor er det viktig å være bevisst det non-verbale språket?

Det som gjør foredraget unikt, er at Vidar viser aktuelle eksempler, der han involverer publikum og gjennomfører ulike spennende og unike øvelser relatert til temaet han snakker om. Han lover et innhold til refleksjon, ettertanke og forhåpentligvis ny kunnskap.

Målgruppe: alle

Vidar Hansen er tidligere politimann, og er Norges fremste ekspert på kroppsspråk og non-verbal kommunikasjon. Dette har resultert i at Vidar blir omtalt som det nærmeste vi kommer Sherlock Holmes i nyere tid. Vidar var programleder for «Den nakne sannhet» på TV2, og var ekspert på NRK1 sin TV-serie «Kroppsspråk». Her fikk han brukt sine evner til å tyde kroppsspråk og avsløre løgn. ​I 2010 fikk Vidar Hansen og makkeren politiprisen for å ha pågrepet flest kriminelle i Norge. Da han jobbet i politiet fikk ledelsen tilsendt brev fra folk som nektet å gå i avhør med Vidar fordi de mente han så rett gjennom dem. Hans unike blanding av humor, overraskelser og interaktive foredrag har gjort Vidar til en ettertraktet foredragsholder på konferanser.

[Gå tilbake]

 
Kontakt internettansvarlig | Designet og utviklet av www.minorg.no © 2024