Kurs
   Aktuelt
   Om Skolemøte
Kurs 36 Anita Haagenrud Wegger og Liv Karen Aukner
Skrevet av: , publisert 11.06.2019

 

Wegger og Aukner

Pianoorkester - workshop

Heldagskurs
NB! Kurset blir arrangert på Stavanger kulturskole

Dette er en workshop for pianolærere hvor deltagerne blir musikere i dagens pianoorkester. 
Vårt motto er: Jo flere vi er sammen jo morsommere blir det.

På pianoorkesterkurset skal vi:

  • Spille igjennom repertoar på forskjellige nivå.

Dette blir både musikk spesielt tilrettelagt for pianoorkester og musikk hvor musikerne er med på å lage sine egne stemmer (tilrettelegging av repertoar).

  • Snakke om storgruppemetodikk og lærersamarbeid. 

Vårt mål er at alle skal ha med seg materiale hjem som de kan bruke direkte i undervisningen. Deltakerne får derfor et kompendium med notemateriell i forskjellige sjangere og vanskelighetsgrader.

Målgruppe: Pianoorkesterkurset passer for lærere med piano som hoved- eller bifag. Pianolærere på jakt etter spinnville spilleaktiviteter for pianoelever i alle aldre!

Anita Haagenrud Wegger og Liv Karen Aukner har sin utdannelse fra Norges musikkhøgskole og Barratt Dues musikkinstitutt.

De er begge pianolærere ved Oppegård kulturskole, og har jobbet med fokus på samspill for pianister siden høsten 1996. Høsten 2001 startet de et pianoorkester-prosjekt på Oppegård Kulturskole og fortsatte dette fram til det ble et fast tilbud på kulturskolen fra høsten 2003. Dette arbeidet førte til at de fikk lyst til å tilby sommerkurs for pianister. Deres første sommerkurs ble holdt sommeren 2000 med 13 pianister. Da Oppegård kulturskole startet med faste sommerkurs i 2008, ønsket de at skolens pianister skulle få et sommerkurstilbud på lik linje med andre instrumentalister. I tillegg har de vært rundt i Norge og kurset lærere i pianoorkester og storgruppemetodikk. Dette ofte i regi av Norsk kulturskoleråd. De har også hatt samspillseminarer med elever i mange kulturskoler rundt om i Norge.

[Gå tilbake]

 
Kontakt internettansvarlig | Designet og utviklet av www.minorg.no © 2024